Η τεχνική εταιρεία το 2009 συμπλήρωσε είκοσι δυο χρόνια παρουσίας μέσα από έργα μικρής και μεγάλης κλίμακας με συνεχή εξέλιξη και εμπειρία στην σύγχρονη κατασκευή.

Η εταιρεία ACT βασίζεται στη μέγιστη δυνατή ικανοποίηση των πελατών της.

Η εταιρεία δημιούργησε γερούς δεσμούς με τους πελάτες της έχοντας αποδείξει την αξιοπιστία της, τόσο στην ποιότητα κατασκευής της όσο και στην καλή λειτουργία του έργου.

Η επιτυχία των συνεργασιών της στηρίζεται επίσης στην ταχύτητα εξυπηρέτηση της, στις ανταγωνιστικές οικονομικές προσφορές της και στο σεβασμό προς τις ανάγκες του πελάτη. Προσφέρει πάντα άμεσα υπηρεσίες και λύσεις εξυπηρετώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες που προκύπτουν. Πολιτική της εταιρείας είναι η επένδυση σε προσωπικό ανώτερης και ανώτατης εκπαίδευσης με πολυετή εμπειρία στις πιο σύγχρονες ειδικότητες των ηλεκτρομηχανολογικών.

Πέραν των παραπάνω έχουν ολοκληρωθεί με επιτυχία έργα σε Ξενοδοχειακές μονάδες, διάφορα καταστήματα, Φαρμακεία, Γραφεία, Super Market, εκθεσιακούς χώρους και έχει εξασφαλιστεί πολύχρονη συνεργασία με το ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ καλύπτοντας τις ανάγκες της διοργάνωσης.

To Top